Home » Archives » Súťaž

Súťaž

Milí naši čitatelia! Tak ako každý mesiac, aj tento prichádzame k vám so súťažou o zaujímavú cenu. Hoci už online, ale stále máte možnosť zapojiť sa a vyhrať.

Autor: Jakub Kohutiar

Milí naši čitatelia! Tak ako každý mesiac, aj tento prichádzame k vám so súťažou o zaujímavú cenu. Hoci už online, ale stále máte možnosť zapojiť sa a vyhrať.

Vzhľadom na to, že sa tento mesiac začína Pôstne obdobie a aj téma nášho časopisu je zameraná na Pôst, aj naša súťaž bude mať pôstnu tematiku. Veríme, že sa aktívne zapojíte a jedného z vás budeme môcť odmeniť knihou Buď, kde si.

  • Mnohí si na začiatku  Pôstu dávame rôzne predsavzatia, snažíme sa niečoho zriecť alebo niečo začať pravidelne robiť a tak spraviť niečo pre svoj duchovný život.
  • Určite ste si aj vy tento rok dali nejaké predsavzatie, ktoré sa snažíte plniť a malo by vám pomôcť k lepšiemu vzťahu s Bohom.
  • Ak ste si aj vy také predsavzatie dali, pozývame vás zapojiť sa do našej súťaže. Napíšte nám svoje predsavzatie na Pôst a môžete vyhrať.
  • Vaše odpovede s predsavzatím nám môžete zaslať prostredníctvom našej webovej stránky, na instagramový profil, prípadne na našu adresu: Lifestarter, Šrobárova 6, 917 01 Trnava.
  • K odoslanej odpovedi, prosím, nezabudnite pridať svoje meno a aspoň jeden kontaktný údaj. Avšak prosíme aj o označenie vášho zapojenia sa do súťaže, pokiaľ to nebude prostredníctvom Instagramu, napísaním slova „SÚŤAŽ“.
  • Súťaž potrvá do 5. 4. 2022.  Následne pri najbližšej porade budeme losovať výhercu súťaže a ozveme sa mu.

Fotografie: Unsplash

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *