Home » Archives » Pozvanie zmeniť v Pôste zmýšľanie srdca

Pozvanie zmeniť v Pôste zmýšľanie srdca

Pôstnych aktivít je isto veľa a každý si môže vybrať. Ak ste tak ešte neurobili, môžete naskočiť do pôstnej výzvy, kde nejde o presné vykonanie niečoho každý deň, teda nemeria sa výkon.

Autor: Mária Kohutiarová

Pôstnych aktivít je isto veľa a každý si môže vybrať. Ak ste tak ešte neurobili, môžete naskočiť do pôstnej výzvy, kde nejde o presné vykonanie niečoho každý deň, teda nemeria sa výkon.

Nepotrebujete si dávať ľadovú sprchu, aby ste zmenili svoje srdce – a Pôstne obdobie podľa slov liturgie Popolcovej stredy je predovšetkým o tom – obrátiť sa k Bohu celým srdcom, roztrhnúť si srdce, nie šaty. Ak hľadáte niečo svieže, akčné, motivujúce a silné, pozývame vás stráviť tento Pôst s OZ VIAC. Denne vás večer čaká kratučké video s inšpiratívnym zadaním na druhý deň plus  navyše každý týždeň možnosť prehĺbiť svoj vzťah s Bohom cez vynikajúce prednášky Scotta Hahna, bývalého protestanstkého pastora, ktorý k svojej katolíckej viere prišiel práve cez dôkladné štúdium Biblie. Určite budete mať o čom uvažovať, aj keď nie ste teologický typ… Prihlásiť sa môžete tu:  https://www.ozviac.sk/event/prezit-p-st-inak.

Fotografie: Unsplash

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *