Home » Archives » Duchovná obnova s otcom Jamesom Manjackalom tentoraz v Hlohovci

Duchovná obnova s otcom Jamesom Manjackalom tentoraz v Hlohovci

V dňoch 17. – 19. 6. 2022 sa v Športovej hale v Hlohovci uskutoční duchovná obnova s otcom Jamesom Manjackalom. Mottom tejto duchovnej obnovy je: „Tvoj život je s Kristom ukrytý v Bohu“ (Kol 3, 3).

Autor: Bea Špaková

V dňoch 17. – 19. 6. 2022 sa v Športovej hale v Hlohovci uskutoční duchovná obnova s otcom Jamesom Manjackalom. Mottom tejto duchovnej obnovy je: „Tvoj život je s Kristom ukrytý v Bohu“ (Kol 3, 3).

Otec James Manjackal je charizmatický kňaz z Indie, ktorý každoročne vedie na Slovensku duchovné obnovy. Dlhé roky navštevoval Brezno či Košice, tento rok sa duchovná obnova, pod vedením Nadačného fondu Credo, koná v Športovej hale v Hlohovci. Táto obnova je schválená trnavským arcibiskupom Mons. Jánom Oroschom.

Program sa môže meniť podľa zdravotného stavu otca Jamesa Manjackala. Je potrebné rátať s možnými zmenami. Taktiež je potrebné myslieť na to, že pre deti nebudú zabezpečení animátori, avšak v hale bude priestor, kde sa cez prestávky môžu rodičia s deťmi zdržiavať.

Na toto podujatie je potrebná registrácia. V prípade, ak chcete požiadať o stravu, treba tak uviesť v prihláške, avšak najneskôr do 12. júna. Registračný poplatok 1 € platí pre všetkých okrem detí do 12 rokov a kňazov či rehoľné sestry. Upozorňujeme, že kňazi, diakoni a rehoľné sestry majú osobitnú prihlášku.

Program sa začína v piatok od 8.30 do 18.00, v sobotu od 8.30 do 19.30 a v nedeľu od 8.30 do 16.00. Chceli by som dať do povedomia aj to, že sa vysoko odporúča zúčastniť sa na celej duchovnej obnove.

Parkovanie bude možné v blízkosti haly, prípadne je možnosť využiť parkovisko pri Tescu, ktoré je vzdialené 1,5 km, a odtiaľ prísť peši – cez železničný most. Z dôvodu uzavretia mostu z Leopoldova do Hlohovca je nutné prichádzať od Serede alebo od Piešťan. V prípade vlakovej dopravy nie je problém, avšak autobusové spoje si odporúčame overiť. Viac informácií na stránke Nadačný fond Credo, vďaka ktorému môžu tieto duchovné obnovy prebiehať za symbolickú sumu. Zaregistrovať sa môžete TU.

Plagát: credonf.cz

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *