Home » Archives » Príďte sa duchovne obnoviť do Čičmian s Pannou Máriou

Príďte sa duchovne obnoviť do Čičmian s Pannou Máriou

Spríjemnite si júnový víkend duchovným i fyzickým načerpaním síl na duchovnej obnove, ktorú organizuje Združenie Zázračnej medaily.

Autor: Juraj Švec

Spríjemnite si júnový víkend duchovným i fyzickým načerpaním síl na duchovnej obnove, ktorú organizuje Združenie Zázračnej medaily.
Ak túžite upevniť svoj vzťah s Pannou Máriou, duchovne sa obnoviť, načerpať na duši i na tele, výbornou príležitosťou pre vás môže byť duchovná obnova Združenia Zázračnej medaily, ktorá sa uskutoční 10. – 12. júna 2022 v Čičmanoch v exercičnom dome Bystrík pod vedením P. Dominika Pavla, CM.
Zúčastnení sa môžu tešiť na sväté omše s tematickými príhovormi na rôzne témy týkajúce sa Panny Márie a duchovného života, dozvedia sa viac o daroch Panny Márie (Zázračná medaila, Zelený škapuliar, Červený škapuliar), ale prežijú nepochybne aj požehnaný čas pri adorácii Sviatosti oltárnej. Bude dostatok času aj na oddych, prípadne prijatie sviatosti zmierenia či vzájomné zdieľanie.
Záujemcovia sa môžu prihlásiť cez link: https://docs.google.com/…/1mWRBgXCGIRE…/edit alebo požiadať o viac informácií cez mailovú adresu: zzm.slovensko@gmail.com, prípadne na telefónnom čísle 0910 842 255 u sestry Márie Gostíkovej, DKL.

Fotografie: FB – Združenie Zázračnej medaily

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *