Home » Archives » Deň rodiny v Piešťanoch

Deň rodiny v Piešťanoch

26. júna 2022 pozývame celé rodiny na podujatie v Piešťanoch na ktorom budeme oslavovať Deň rodiny. Pre nás je Deň RODINY takmer ako štátnym sviatkom, preto sa na tento deň poctivo pripravujeme a spolu s nami aj ďalšie spolupracujúce organizácie.

Autor: Michal Lipovský

26. júna 2022 pozývame celé rodiny na podujatie v Piešťanoch na ktorom budeme oslavovať Deň rodiny. Pre nás je Deň RODINY takmer ako štátnym sviatkom, preto sa na tento deň poctivo pripravujeme a spolu s nami aj ďalšie spolupracujúce organizácie. Povedal organizátor Dňa rodiny Michal Lipovský. Môžete sa tešiť na pestrý program, skvelé vystúpenia a sprievodné aktivity.

V prvom rade sa môžete tešiť na vystúpenia v podaní Základnej umeleckej školy v Piešťanoch ako i Súkromnej základnej umeleckej školy, folklórneho súboru Žito a pre deti je pripravené divadielko Zajko Fajko a Hadík Vadík v podaní divadla Kasia. Hudobnou hosťkou bude mladá talentovaná speváčka a pesničkárka Mária Valentová.

O sprievodné aktivity sa postarajú rôzne občianske združenia ako Trnavská arcidiecézna charita, detské centrum Lienka, Mary´s Meals a ďalšie spolupracujúce organizácie. Tešiť sa môžete na nafukovacie atrakcie, hry s grafomotorikou, spoločenské hry, maľovanie na tvár a ďalšie.

Oslava dňa rodiny začne o 15:00 hod. v prirodnom kine v Piešťanoch.

FB udalosť tu: https://www.facebook.com/events

Oficiálne informácie na prípadné doplnenie k aktuálnemu ročníku Dňa rodiny na Slovensku nájdete tu: denrodiny.sk

Podujatie sa realizuje v spolupráci s mestom Piešťany a Mestským kultúrnym strediskom a je podporené z participatívneho rozpočtu mesta Piešťany.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *