Home » Archives » Duchovná obnova pre ženy

Duchovná obnova pre ženy

Téma duchovnej obnovy je: Povolanie k ženskosti a materstvu podľa vzoru Bohorodičky. Je vhodná najmä pre mamy a slobodné ženy smerujúce do manželstva a bude sa konať v sobotu 20. 8. 2022 od 9.00 do 17.00 na fare v Dubovej (okres Pezinok). O malé deti sa báť nemusíte, postrážia vám ich animátori. Ak je to možné, odporúča sa však prísť bez detí.

Autor: Bea Špaková

Téma duchovnej obnovy je: Povolanie k ženskosti a materstvu podľa vzoru Bohorodičky. Je vhodná najmä pre mamy a slobodné ženy smerujúce do manželstva a bude sa konať v sobotu 20. 8. 2022 od 9.00 do 17.00 na fare v Dubovej (okres Pezinok). O malé deti sa báť nemusíte, postrážia vám ich animátori. Ak je to možné, odporúča sa však prísť bez detí.

Duchovná obnova bude zameraná na povolanie byť ženou a všetko, čo k tomu patrí, podľa vzoru Panny Márie. Spoločne sa budete zamýšľať nad prvoradou hodnotou materstva a možnosťami plného obetovania sa pre deti. Povenujete sa aj formácii v oblasti ľudského charakteru a viery. Podelia sa s vami aj s možnosťou domáceho vyučovania detí.

Stretnutie sa otvorí raňajkami v sobotu o 9.00. Nasleduje duchovný program o 9.30, ktorý bude plný úvah a zdieľania sa. Spoločný obed bude o 13.00 a po ňom bude ruženec, diskusia a vzájomné vymieňanie skúseností. Záverom programu bude svätá omša približne o 16.00.

Stretnutie vedie kňaz PhLic. Rastislav Zelenay, ktorý je autorom viacerých publikácií pod pseudonymom Francois de Joseph: Povolanie byť mužom a ženou, S kým ísť do manželstva, Muž – Boží bojovník, Základy mužskej nábožnosti, Otcovstvo na nebi a na zemi, Ako sa stať dobrým otcom dnes…

Stretnutie je zadarmo s možnosťou dobrovoľného príspevku na stravu. Ak niekto cestuje z väčšej diaľky, je možné prísť už v piatok večer a ubytovať sa v priestoroch vyhradených na tieto účely. Nezabudnite si priniesť pero, zápisník a najmä otvorené a radostné srdce. Prihlasovanie prebieha prostredníctvom mailu: rastozelenay@grobnet.sk alebo na t. č. 0908 856 059. Presná adresa dubovskej fary (pri Modre) je – Podhorská 18, 900 90 Dubová (okres Pezinok).

Foto: pixabay.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *