Home » Archives » Godzone tour 2022 sa uskutoční už v októbri, téma znie: Nevzdávaj to!

Godzone tour 2022 sa uskutoční už v októbri, téma znie: Nevzdávaj to!

Aj tento rok sa bude konať séria evanjelizačných koncertov Godzone tour. Organizátori infomovali, že tentokrát už o mesiac skôr – od 24. do 29. októbra. Spolu v s lídrami chcú organizátori povedať Slovensku a Českej republike aktuálny odkaz: Nevzdávaj to!

Aj tento rok sa bude konať séria evanjelizačných koncertov Godzone tour. Organizátori infomovali, že tentokrát už o mesiac skôr – od 24. do 29. októbra. Spolu v s lídrami chcú organizátori povedať Slovensku a Českej republike aktuálny odkaz: Nevzdávaj to!

Už štrnásty krát sa uskutoční Godzone tour, ktorý po dvoch covidových rokoch bude znova bez kapacitných obmedzení. Fyzicky sa môžu účastníci prísť pozrieť na koncert do štyroch slovenských a dvoch českých miest. „Žijeme náročné časy a určite každý z nás má aj svoje zápasy a boje. Prajem nám všetkým, aby sme nevzdali zápas o jednotu a vzťahy, zápas o Božie kráľovstvo. Je vidieť, ako sa nepriateľ snaží rozbiť nás, rozbiť vzťahy a spolupráce, rozbiť nasadenie a ukradnúť vášeň a sny o prebudení. Neprestaňme, prosím, snívať!“ hovorí o téme tour riaditeľ projektu Július Slovák.

Kde a kedy sa bude konať Godzone tour?

Godzone tour sa bude konať už od 24. do 29. októbra v štyroch slovenských a v dvoch českých mestách. Celá séria koncertov začne v Prahe, bude pokračovať cez Ostravu a následne bude v Žiline, Prešove, Banskej Bystrici a nakoniec v Bratislave. V každom meste sa koncert bude odohrávať v čase od 18:00 do 21:00. Aj tento rok je vstup na podujatie bezplatný.

Bližšie informácie sú postupne zverejňované na stránke tour.godzone.sk.

Ako to celé vzniklo?

Prvé turné sa uskutočnilo v roku 2009 a inšpirovalo k realizácii ďalšej série evanjelizačných podujatí pod hlavičkou projektu Godzone. Cieľom Godzone tour je prinášať evanjelium novým, a to kreatívnym a moderným spôsobom, čím chce prilákať a zaujať hlavne mladých ľudí. Účastníci večerných koncertov majú možnosť vidieť bohatý program s hudobno-tanečnými vstupmi, chválové modlitby, tiež jedinečné príbehy a svedectvá ľudí z celého Slovenska a kvalitnú prepracovanú videoprodukciu. Posledný rok bol komplikovaný a Godzone tour 2021 s témou Boh nie je mŕtvy sa konalo fyzicky len v Prešove a Ostrave. Avšak vďaka vysielaniu  TV Noe a TV Lux sledovalo Godzone tour viac ako stotisíc divákov.

Projekt Godzone je evanjelizačný projekt, ktorý vznikol v roku 2010 a je zastrešený Združením kresťanských spoločenstiev mládeže. Garantmi projektu sú katolícky kňazi Ján Buc, Ondrej Chrvala a Dominik Markoš.

Zdroj: TKKBS

Foto: Archív Godzone

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *