Home » Archives » TV LUX vyhlasuje nový ročník súťaže amatérskych filmárov SAFi 2022

TV LUX vyhlasuje nový ročník súťaže amatérskych filmárov SAFi 2022

Televízia LUX vyhlasuje nový ročník súťaže amatérskych filmárov SAFi 2022. Súťaž je určená pre nadšených filmárov, ktorí sa nakrúcaním nezaoberajú profesionálne. Zapojiť sa môžu jednotlivci, spoločenstvá i komunity. Súťažiaci musia nakrútiť krátky film – v maximálnej dĺžke 5 minút – na tému Môj učiteľ. Okrem učiteľov v pravom zmysle slova – teda tých zo školy, môžu nakrútiť aj iných ľudí, ktorí v nejakom zmysle spadajú do kategórie „Môj učiteľ“.

Súťažné videá je potrebné poslať spolu s prihláškou do 6.11.2022. Porotu súťaže amatérskych filmárov tvorí konateľ Tv Lux Tomáš Straka, vedúca skladby programu Michaela Škodová, náboženský redaktor Cyril Jančišin a vlaňajší finalista – v súčasnosti čerstvý zamestnanec Tv Lux – Tomáš Baršváry. Víťazi SAFi môžu získať digitálny fotoaparát Canon EOS M50 Mark II čierny – Vlogger Kit alebo 360° kameru Insta360 One X2. Všetky potrebné informácie nájdete na stránke safi.tvlux.sk.

SAFi je súťaž amatérskych filmárov, ktorú TV LUX po prvýkrát vyhlásila v septembri 2013. Cieľom súťaže je motivovať amatérskych video-tvorcov a aktivizovať ich kreatívny potenciál pri tvorbe videí na zadanú tému. V minulosti sa súťažiaci pasovali s témami Moja farnosť, Moje ÁNO, Môj SAMARITÁN, Môj DAR, Moja OBETA, Moja MISIA, Moja MAMA a Moji STARKÍ. Niektorí súťažiaci sa stali súčasťou tvorivého kolektívu Televízie Lux.

Zdroj: TKKBS/TV LUX, Pavol Danko

Foto: Archív TV LUX

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *