Home » Archives » Zádušná svätá omša za pátra Eliasa Vellu sa koná v Ladcoch

Zádušná svätá omša za pátra Eliasa Vellu sa koná v Ladcoch

Pozývame vás na zádušnú svätú omšu za pátra Eliasa Vellu, ktorá sa uskutoční 5. novembra 2022 v Kostole Božieho milosrdenstva v Ladcoch.

Autor: Beáta Špaková

Pozývame vás na zádušnú svätú omšu za pátra Eliasa Vellu, ktorá sa uskutoční 5. novembra 2022 v Kostole Božieho milosrdenstva v Ladcoch.

Na pátra Eliasa Vellu spomíname s vďačnosťou za mnohé duchovné obnovy a láskyplné slová. Spoločenstvo Baránkovej krvi, Farnosť Ladce a Považská cementáreň, a. s., Ladce si taktiež pripomínajú vybudovanie Skalného sanktuária na hore Butkov, ktoré bolo posolstvom Eliasa Vellu pre Slovensko a Európu. 

Program otvorí Mons. Jozef Petráš, farár farnosti Ladc,e a po ňom zaznie úvodná pieseň v podaní chrámového spevokolu sv. Jána Krstiteľa Vrútky, ktorý bude hudobne a spevácky sprevádzať aj svätú omšu. Nasleduje časť – Pôsobenie pátra Eliasa Vellu na Slovensku. Hlavným celebrantom a kazateľom svätej omše bude páter Emil Králik, SVD. Nakoniec zaznie odkaz pátra Eliasa Vellu, OFM Conv., pre Slovensko a Európu a na záver sa opäť prihovorí Mons. Jozef Petráš. Po ukončení zádušnej svätej omše bude nasledovať putovanie ku krížu na hore Butkov.

Foto: FB Výveska

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *