Home » Archives » Františkáni pozývajú mladých mužov rozlišovať povolanie

Františkáni pozývajú mladých mužov rozlišovať povolanie

Potrebuješ sa zamyslieť, kadiaľ ísť ďalej, čo robiť po škole? Alebo možno len túžiš zažiť spoločenstvo mladých mužov, ktorí sa vedia spolu zabaviť, ale aj pomodliť? Alebo chceš jednoducho prežiť víkend plný športu, modlitby, času v prírode i s dobrými ľuďmi? Tak skús „rozlišovačku“ s františkánmi!

Autor: Juraj Švec

Potrebuješ sa zamyslieť, kadiaľ ísť ďalej, čo robiť po škole? Alebo možno len túžiš zažiť spoločenstvo mladých mužov, ktorí sa vedia spolu zabaviť, ale aj pomodliť? Alebo chceš jednoducho prežiť víkend plný športu, modlitby, času v prírode i s dobrými ľuďmi? Tak skús „rozlišovačku“ s františkánmi!

Tentoraz výnimočne od štvrtka do nedele (2. – 5. júna 2022) františkáni pozývajú všetkých mladých mužov na „rozlišovačku“ do Trnavy. Pripravený je bohatý program, v ktorom nebude chýbať šport či spoločný film, ale tiež adorácia, sväté omše a príhovory so zameraním na rozlíšenie životnej cesty. Cieľom nie je stiahnuť všetkých účastníkov do kláštora, ale pomôcť každému z nich objaviť svoje životné povolanie, utriediť si myšlienky a uvedomiť si, čo je pre náš život skutočne dôležité – a to aj za pomoci spirituality svätého Františka z Assisi. V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok neváhaj napísať na mail: filantropofm@gmail.com.

Autor plagátu: Mária Štefkovičová

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *