Home » Archives » Deň rodiny – NAD(Ý)CHNIME SA!

Deň rodiny – NAD(Ý)CHNIME SA!

15. máj – Medzinárodný deň rodiny 2022 na Slovensku.

15. máj – Medzinárodný deň rodiny 2022 na Slovensku.

Medzinárodný deň rodiny vyhlásený Valným zhromaždením OSN na 15. máj sa bude na Slovensku sláviť pod  hlavičkou Fóra kresťanských inštitúcií po štrnásty raz. Medzinárodný deň rodiny je sviatkom rodiny.

Rodina je opora a istota človeka pre dobré aj ťažké časy. Sme krehkí a navzájom sa potrebujeme. Nielen počas pandémie, ale aj teraz, počas skúšky vojnového konfliktu. V mnohých rodinách sme dospeli do štádia rozdelenia, znechutenia, únavy a strácame dych…Preto sa podujatia „Deň rodiny“, zastrešené platformou Fórum kresťanských inštitúcií nesú v roku 2022 v znamení sloganu NAD(Ý)CHNIME SA. Chcú ponúknuť rodinám možnosti ako získať novú energiu, ”nadýchnuť sa”, poskytnúť priestor pre reštart a zlepšenie vzájomných  manželských i rodinných vzťahov.
Podujatia k sviatku rodiny sa konajú v mestách a obciach  od mája do júna, kde ich pripravujú lokálni prorodinní aktéri v spolupráci so samosprávami i cirkvami.  Usporiadatelia taktiež pripravili webináre k témam vzťahov, vyhorenia, životosprávy i rodinných financií.Informácie: info@denrodiny.sk, denrodiny.sk

TO MTA informovala Dobroslava Baranová

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *